1
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

KANGA IMAO JAKU PORUKU POSLE DERBIJA: „Bitno je da imamo +16 u odnosu na Partizan!“

Objavljeno: 03.03.23 u 22:36

Iskazao je i zahvalnost navijačima.

Fudbaleri Crvene zvezde su bili bolji od Partizana u 169. večitom derbiju sa 1:0. Jedini pogodak postigao je Aleks Vigo u 5. minutu, a posle utakmice, medijima se obratio i Gelor Kanga, koji je istakao da je najbitnija prednost od +16 u odnosu na večitog rivala.

Bitno je za nas, danas smo osvojili nova tri boda i sada imamo prednost od +16 u odnosu na Partizan. Nastavićemo da igramo na ovakav način i posle derbija, a derbi će ostati derbi. Danas smo igrali pred našim navijačima, dobro smo odigrali – počeo je Kanga.

Tokom svakog večitog derbija, očekivano je prisutna i velika nervoza, ali Kanga zaključuje da se treba fokusirati na fudbal.

– Takav je derbi, svi su uvek nervozni, i na terenu i pored njega, ali uvek se treba fokusirati na fudbal. Uvek pokušavamo da uživamo u igri. Zadovoljni smo pobedom i nadamo se da su i svi ostali zadovoljni.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Na samom kraju, fudbaler crveno-belih je imao i poruku za navijače.

– Drago mi je što su navijači bili tu, uvek su tu uz našu ekipu, mnogo je vole. Dali su nam dodatni vetar u leđa – zaključio je Kanga.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter