4
Domaći fudbal

Crvena Zvezda - Partizan, Derbi, Super Liga Srbije 3 - Mart - 2023.Beograd, Srbija Photo: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

ERAKOVIĆ DOBIO JEZIVE PRETNJE: „Rak te pojeo, tebe i tvoju porodicu“ (FOTO)

Objavljeno: 03.03.23 u 23:20

Užasne poruke je dobio štoper Crvene zvezde

Uprkos slaboj igri u drugom poluvremenu fudbaleri Crvene zvezde su ostvarili pobedu u večitom derbiju protiv Partizana rezultatom 1:0 u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Nažalost u fokusu ovog meča nije bio kvalitetan fudbal, već sudari glavama i sukobi igrača na terenu, a sve se to prelilo na društvene mreže.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Naime, nakon utakmice štoper crveno-belih Strahinja Eraković je dobio jezive poruke na svom Instagram profilu.

Rak te pojeo, tebe i tvoju porodicu, sve živo i mrtvo što imaš – napisao je navijač Erakoviću.

Čitava ova situacija je zgrozila fudbalsku Srbiju i sigurni smo da ovako nečemu nije mesto kada je reč o najvećoj svetkovini srpskog fudbala.

FOTO: Printscreen/Instagram
1
10

4 Komentara

  1. To nije lepo, naravno. Ali da li to zasluzuje tekst na ovom portalu? NAravno da ne. Ali cergarsko glasilo moze cak i da izmisli tu pricu a kamo li da nabilava narativ o velicanju Cergine ukradene pobede. Pisite o penalu nad Rikardom, o uzasnom napadu na zivot Belica od strane siledzije Pesica. To pisite. Gde su vam oni vasi eksperti? Sram vas bilo!

    4
    5
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter