0
ATP

FOTO: Printscreen/Twitter

ĐOKOVIĆ PRED PRVIM TEŽIM ISPITOM: Srpski teniser igra polufinale Dubaija!

Objavljeno: 03.03.23 u 13:58

Novak u petak od 16 časova igra protiv sedmog tenisera sveta Rusa Danila Medvedeva za plasman u finale turnira i Dubaiju.

Obojica su imali impresivnu nedelju, a ruski teniser nije izgubio nijedan set. Poslednji put su se susreli u januaru na turniru u Adelejdu, gde je Đoković bio bolji sa 6:3, 6:4.

Srpski teniser je pred meč pohvalio svog protivnika i rekao da je jedan od najboljih igrača i da je teško igrati protiv njega.

– Danil je jedan od najboljih igrača na svetu poslednjih pet godina. Pobednik je grend slema, bivši broj jedan. Nema šta tu da se priča. Njegov kvalitet je jak pogotovo kada morate da se suočite sa njim na tvrdoj podlozi. Pomalo je nalik Hurkaču u tim servis gemovima. Voli brzo da prolazi kroz njih. Igrali smo dosta puta. Znam šta mogu da očekujem, gledao sam kako igra. U seriji je, osvaja turnire, mislim da je još jedan uzeo pre Dubaija, nisam siguran. Ima dobru seriju. Ni ja nisam imao lošu seriju, tako da smo obojica u dobroj formi i nadam se dobrom meču. –  zaključio je Novak.

Drugi polufinalni meč je od 14 časova igraju Aleksandar Zverev i branilac titule Andrej Rubljov.

NAJNOVIJE VESTI IZ TENISA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter