0
Fudbal

FOTO: georgilaya11/ Instagram screenshot

BLOGERKA IZ VENECUELE TVRDI: ‘Mislila sam da ćemo samo razgovarati, ali desio se se*s sa Ronaldom!’ (FOTO)

Objavljeno: 03.03.23 u 11:51

Devojka poručuje da se sve dogodilo u hotelu reprezentacije Portugala.

Tek što je završen sudski proces nakon kojeg je Kristijano Ronaldo dobio odštetu zbog lažnih optužbi za silovanje, slavni Portugalac je ponovo dospeo u centar pažnje javnosti.

Blogerka iz Venecuele, popularna Georgijala, oglasila se i tvrdi da je imala seksualne odnose sa Ronaldom dok su boravili u istom hotelu prilikom okupljanja reprezentacije Portugala.

Ona poručuje da se sve dogodilo u martu prethodne godine, kada ga je zamolila za fotografiju, a da je on njoj poslao poruku kojom je poziva u sobu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgilaya (@georgilaya11)

– Kada sam pročitala poruku, pomislila sam da ćemo samo razgovarati, bolje se upoznati. Možda bih mogla da dobijem još fotografija. Nisam mislila da će u toj situaciji biti seksa, ali je činjenica da se desilo. To je bio moj pristanak, ali uprkos tome osećam se izmanipulisano slavom i moći Ronalda – poručila je Venecuelanka.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Georgilaya (@georgilaya11)

Kristijano je preko svog PR tima odmah odbacio sve optužbe preko lista ‘Correio da Manha‘.

Popularni CR7 se inače ne oglašava povodom ovakvih dešavanja, ali oženjen je i živi u skladnom odnosu sa Georginom Rodrigez i decom, pa uopšte ne želi da ovkakve stvari utiču na njihov život.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter