0
Kladionica

FOTO: AdmiralBET

ADMIRALBET POMERA SVE GRANICE: Nešto novo i sasvim drugačije! (FOTO)

Objavljeno: 03.03.23 u 11:22

Originalna ideja na najbolji način sprovedena u delo…

U prisustvu velikog broja prijatelja, poslovnih partnera i saradnika AdmiralBeta sinoć je u Beo Shopping Centru otvoren AdmiralBet PUB. Radi se o novom projektu kompanije koja je rešila da obogati ponudu ekskluzivnim mestom namenjenom zabavi i druženju.

Zvanice su imale priliku da uživaju u jedinstvenom enterijeru, ambijentu po kome su objekti AdmiralBeta poznati, ali i da probaju gastro specijalitete koji će, sigurni smo, postati sinonim za dobru hranu u Beogradu.

FOTO: AdmiralBET

Kompanija koja je deo NOVOMATIC grupacije, jednog od vodećih svetskih proizvođača mašina, ali i priređivača igara na sreću, krupnim koracima osvaja balkansko tržište. Poznati po inovantivnim rešenjima u oblasti bettinga, gamblinga, ali i atmosferi u svojim klubovima, u AdmiralBetu su otišli korak dalje.

FOTO: AdmiralBET

Industrija zabave mora da ponudi ono najbolje, spoji igru i atmosferu sa vrhunskom uslugom, time se vodio AdmiralBet u promociji svog PUB-a. Iskombinovali su sport kao kvalitetni deo slobodnog vremena, uživanje u hrani, preduslove za socijalnu komunikaciju koju često u žurbi svakodnevnog života previđamo i zanemarujemo.

Veliki broj poznatih lica na otvaranju luksuznog lokala pokazuje koliko se veruje u standarde AdmiralBeta i koliko je po godinama mlada kompanija napredovala u prethodne tri godine.

Prisutni su poneli dobro raspoloženje, utiske koji će se prepričavati, a ovo je tek početak. Već do kraja ove godine, planirana je serija otvaranja objekata sa istom tematikom, i u drugim delovima Beograda, ali i u većim gradovima Srbije. Ovo je samo pelcer za uspeh, početak velikih stvari u režiji AdmiralBeta!

FOTO: AdmiralBET

Juče je inače AdmiralBet postao i sponzor novog sporta 3×3 fudbala koji ubrzano osvaja Evropu, a postaće popularan i u Srbiji, kao njegov “rođak” 3×3 basket.

Dobro došli, još jednom, Beo Shopping Centar drugi sprat, u ulici Vojislava Ilića 141, PUB je otvoren svakog dana od 09-00h.

 

1
2

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter