0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

ZVEZDINO NESUĐENO POJAČANJE UZ PUTINA: Nije stigao na Marakanu, a sada drži političke govore!

Objavljeno: 02.03.23 u 17:31

Očigledno zna šta će raditi posle fudbalske karijere

Jedan od najiskusnijih ruskih fudbalera i kapiten tamošnje reprezentacije Artem Dzujba zaključio je da ima punu podršku Vladimira Putina.

Istorija će da sudi o svemu. Sada sam u potpunosti za predsednika Putina, to ne krijem i direktno govorim. Za svoju sam zemlju. Takav sam i biću uz svoju zemlju do kraja života. Do kraja ću da verujem da smo mi za pravednu stvar – istakao je Dzjuba.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Kao što već verovatno znate ruski fudbaler je bio velika želja uprave Crvene zvezde, ali se umesto toga odlučio da ostane u Rusiji, pa je pojačao Lokomotivu iz Moskve.

Zašto ne bih otišao? Zbog cele situacije, zbog radikalnog odnosa prema nama. Mislim da to nije lepo. Skinuli su sve maske i pokazali taj odnos. Ako se tako ponašate prema nama, onda nam niste ni potrebni. Zapravo, ne mogu da ih podnesem. Verujem u svoju zemlju, ja sam patriota i volim je – rekao je Dzjuba za ruske medije.

Dzjuba je pored Lokomotive igrao za Spartak Moskvu, Tom Tomsk, Rostov, Zenit, Arsenal iz Tule i Adanu Demirspor.

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter