0
Evroliga

FOTO: KK Crvena zvezda

ZVEZDINA SJAJNA PRVA I LOŠA DRUGA DEONICA: Bajern ima prednost na poluvremenu! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.23 u 19:50

Olako su ‘crveno-beli’ ispustili prednost.

Košarkaši Crvene zvezda večeras od 19h gostuju ekipi minhenskog Bajerna u okviru Evrolige. Izuzetno važan duel za izabranike Duška Ivanovića, koji će ovaj meč igrati bez kapitena Lazića, koji je povredjen.

Ekipa Bajerna otvorila je utakmicu pogotkom za tri poena, a precizan je bio Vinston. I Crvena zvezda je svoje prve poene postigla na šutu za tri, kada je precizan bio Vildoza. Nakon uvodnih pet minuta, rezultat je bio 7:10 u korist gostiju iz Beograda.

https://twitter.com/kkcrvenazvezda/status/1631357179281170454

Treba napomenuti činjenicu, da je tribinama bio ogroman broj srpskih navijača, pa se neretko sticao utisak da se meč igra u Beogradu, a ne u Minhenu.

Na asistenciju Nemanje Nedovića, šutem za tri poena svoje prve poene po povratku u Evroligu postigao je FakundoKampaco. Svojim ulaskom u igru, Fakundo je razdrmao celu ekipu. Igralo se u mini serijama tokom prve deonice, koja je završena rezultatom – 19:23. Lučić je iz okreta uz zvuk sirene za kraj prve deonice, pogodio šut za tri poena.

FOTO: FC Bayern Basketball

Imala je Crvena zvezda nekoliko napada na startu druge deonice, ali su propustili da pogone zicere, što je kasnije kaznio Kašijus Vilson. 

Bajern je brzo anulirao prednost Zvezde, nastavio sa sjajnom igrom i ubrzo stigao do šest poena prednosti. Vinston je uništavao odbranu Crvene zvezde tokom čitavog prvog poluvremena, Zvezda apsolutno nije imala rešenja za njega, baš kao što je to u prošlom kolu radio Maodo Lo.

Ekipu Duška Ivanovića malo je u život vratio Lazarević koji je prvo pogodio za tri, a zatim i iznudio faul u napadu. Sve to upropastio je Martin sa dva promašena bacanja, koja su kažnjena od strane Hantera. Nakon 20 minuta igre, na semaforu je stajalo – 41:38.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter