0
Evropske lige

FOTO: Twitter/juventusfcen

TEŠKE REČI NA VLAHOVIĆEV RAČUN: „Otišao u Juventus da bi postigao 10 golova, a mi smo zaradili 70 miliona“

Objavljeno: 02.03.23 u 19:25

Sa druge strane ima lepe reči za Jovića

Još uvek Firencom vladaju ozbiljni potresi od odlaska Dušana Vlahovića, a taj potez nikako ne može da mu zaboravi prvi čovek „viole“ Roko Komiso.

Italijan tvrdi da je odlazak srpskog napadača u Juventus bio dobar za klub, ali loš za njega pošto uopšte ne dostiže svoj pun potencijal.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Vlahović je hteo je da ode u Juventus. Mnogi su nas kritikovali, a novine su pisale: Kabral i Jović donedavno nisu davali golove, ali to nije bilo tačno. Van Intera i Napolija, Fiorentina je u rangu sa Juventusom, Milanom i ostalima. Ali niko o tome nije pisao. Mi smo Kabrala i Jovića platili 15 miliona i 0 evra i već su nam dali 20 golova u tri takmičenja u kojima igramo.

Umesto toga, Vlahović je u Torinu postigao 10 golova, od čega 2 iz penal, a on je tačno polovina od naša dva napadača. I u svemu tome smo zaradili 70 miliona evra. Dogovor Kabral – Jović je bio odličan za nas, a Vlahovićev nije za Juventus – rekao je Roko Komiso.

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter