1
Domaći fudbal

Aleksander Ceferin (L) UEFA President and Nemanja Vidic sportske igre mladih on January 13, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

KRAGUJEVAC JE UZ VIDIĆA: Navijači Radničkog pružili podršku legendi Crvene zvezde pred izbore za predsednika FSS! (VIDEO)

Objavljeno: 02.03.23 u 16:55

Podrška za Vidića stiže iz centralne Srbije

Fudbaleri Radničkog iz Kragujevca su poraženi na svom terenu protiv ekipe TSC-a u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije, a jedan drugi detalj je privukao dosta više pažnje od same utakmice.

Naime, okupljeni navijači domaćih poznati kao „crveni đavoli“ odlučili su da pruže podršku Nemanji Vidiću kao kandidatu na izborima za predsednika Fudbalskog saveza Srbije.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Da podsetimo, Nemanja Vidić je uz Dragana Džajića jedini kandidat na predstojećim izborima za prvog čoveka srpskog fudbala, koji su na programu 14. marta ove godine.

Legendarni fudbaler Crvene zvezde i Mančester junajteda se nalazi pod ozbiljnim pritiscima sa svih strana i svakako da ovakva podrška mnogo znači pred jedan od najvažnijih dana u istoriji srpskog fudbala.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели HOTSPORT – SPORTSKE VESTI (@hotsport.rs)

10
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter