4
Evroliga

FOTO: STARSPORT

IVANOVIĆ NE ODUSTAJE OD BORBE ZA PLEJ-OF: ‘Zvezda se nikada neće predati! Košarka se igra 40 minuta!’

Objavljeno: 02.03.23 u 22:17

Iskusni stručnjak razočaran ishodom meča!

U okviru 26. kola najkvalitetnijeg evropskog takmičenja košarkaši Bajern Minhena ugostili su ekipu Crvene zvezdeNemci su neverovatnim preokretom i fenomenalnom igrom u četvrtoj deonici uspeli da savladaju sastav Duška Ivanovića rezultatom 87:70.

Zvezda je većim delom susreta, pogotovo u drugom poluvremenu, kontrolisala stanje na terenu. Dogodio se neobjašnjiv pad u igri, a Bavarci su to surovo kaznili.

Po završetku susreta oglasio se šef stručnog štaba ekipe sa Malog Kalemegdana.

– Jasna demonstracija da se košarka igra 40 minuta, a ne 37, 38, 39… Još neke utakmice smo izgubili ovako, kao protiv Žalgirisa. Imamo prednost i onda čekamo da vreme prođe, ne igramo agresivno, padnemo u odbrani. Moramo da imamo fokus 40 minuta – rekao je Ivanović i poručio da još veruje u plasman među najboljih osam.

– Nade nisu ugašene. Zvezda se neće predati. Nikada se ni ja ne predajem, neće ni ova ekipa. Do poslednjeg momenta. I kad ne budemo imali snage, ako dođe do toga da nemamo šanse, isto ćemo se boriti. Najviše zbog ove publike koja nas svuda prati. To je dodatni motiv i razlog da budemo baš tužno zbog navijača – zaključio je Duško Ivanović.

 

3
6

4 Komentara

  1. Bolje je biti arogantan nego impotentan,receTrinky! Mislio je na Korija Voldena i najverovatnije na Kompaza!! Hvala Trinky, samo gazi ove impotentne!
    Koliko vidim Cerga gazi ka poslednjem mestu a Partidjano ka F$! Pa ti vidi sad!

    2
    1
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter