0
ATP

FOTO: Printscreen/Twitter

ĐOKOVIĆ NAKON PLASMAN U POLUFINALE: „Uživanje je videti najmlađe kako žele da igraju tenis“

Objavljeno: 02.03.23 u 19:10

Još dve prepreke do trofeja

Novak Đoković je odličnom igrom u četvrfinalu Dubaija uspeo da se plasira u polufinale gde će ga sačekati bolji iz duela Danila Medvedeva i Borne Ćorića.

Srbin se nakon pobede nad Hubertom Hurkačom zahvalio publici, a potom je imao lepe reči za svog rivala.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

– Hvala što ste došli i podržavali obojicu. Izazovan meč, nikad nije lako igrati sa njim. Jedan je od najboljih momaka na ATP Turu. Divan čovek, koga morate voleti. Sa svima ima super odnose, želim mu sve najbolje u nastavku sezone. Ima definitivno jedan od najboljih servisa. U drugom setu do 11. gema nisam imao šanse, lako je dobijao gemove, a onda sam uspeo da vežem nekoliko dobrih servisa. Našao sam i ja ritam na servisu i to mi je dosta pomoglo. Nije nas mnogo toga razdvajalo u ovom meču, ali sam zadovoljan kako sam odigrao – rekao je Novak.

Opet se osvrnuo na publiku, posebno na onu najmlađu.

– Uvek to cenim. Poštujem svakoga, na svakom turniru, bez navijača ne bi mogli da igramo na ovakvom nivou. Najveći turniri poput ovog ne bi postojali bez publike. Hoću da im se zajvalim, posebno onim najmlađim. Mnogo ih je ovde, to je uživanje videti, posebno kako dolaze i kako žele da igraju tenis. Trudimo se da ih inspirišemo i motivišemo – zaključio je Đoković.

4
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter