1
Košarka

FOTO: Twitter/@nuggets

ZBOG SRBINA NBA MENJA PRAVILA: Da li Amerikanci mrze Nikolu Jokića? (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.23 u 19:11

Ne mogu mu ništa, pa hoće da ga nepravdom zaustave

Nikola prosto dominira NBA ligom zadnjih godina, u tekućoj sezoni mora da se desi pravo čudo da Jokić ne ostvari tripl-dabl učinak.

Tako je upisao i svoj rekordni 100. tripl-dabl u NBA ligi i šesti je na listi igrača koji su sakupili 100 ili više tripl-dablova u istoriji ovog takmičenja.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Međutim, stičemo utisak da Amerikanci baš i ne vole Srbina, a evo i zašto.

Jokić je protiv Roketsa ostvario svoj 24. tripl-dabl ove sezone, i ima ih više nego naredna tri igrača zajedno na toj listi! Još impresivnije je da Nagetsi ove sezone imaju skor 24-0 kada Jokara beleži ove cifre!

Na sve to, Nikola je jedini igrač u istoriji koji je zabeležio 2000 poena, 1000 skokova i 500 asistencija u jednoj sezoni!

Poslednji put kada je Jokić imao učinak manji od 50% šuta iz igre je bilo pre 47 utakmica!

A kako NBA liga reaguje na to – priča se da žele da izmene pravila za osvajanje MVP nagrade, jer realno Jokiću statistički niko ništa ne može!

Da je Jokić kojim slučajem Amerikanac, verovatno bi ga poredili sa Džordanom ili Lebronom.

A kako Jokara reaguje na sve to?! Pred meč sa Memfisom, pratio je svoj KK Džoker iz Sombora. Može se reći da ga je i baš briga šta drugi pričaju, a složićemo se – tako je i najbolje!

6
2

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter