0
Evroliga

during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Crvena Zvezda mts Belgrade and Alba Berlin at Aleksandar Nikolic Hall on February 24, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

TRENER ALBE PRED PARTIZAN: ‘Imaju jak tim i vrlo dobar stručni štab!’

Objavljeno: 01.03.23 u 23:57

Uvek neugodan rival.

Sutra u Arenu dolazi ekipa berlinske Albe, koja je tradicionalno veoma nezgodna za srpske klubove. Oni će sutra odmeriti snage sa Partizanom, a evo šta je uoči tog susreta imao da kaže trener Albe.

‘Partizan ima jak tim i vrlo dobar stručni štab. Igraju fizičku košarku, sa mnogo energije i posvećenosti. Na to uvek treba dodati impresivnu atmosferu u „Štark areni“. Moramo da nastupimo sa samopouzdanjem od početka meča. Ako pronađemo svoj ritam, imamo šansu za pobedu.’ – rekao je Gonzales, da bi se potom nadovezao Matisek:

‘Posle naše pobede nad Crvenom zvezdom, vraćamo se u Beograd sa dobrim osećajem. Svi su uzbuđeni zbog jedinstvene atmosfere, koje prave navijači Partizana u Areni. Partizan je u dobroj formi sa devet pobeda na poslednjih 12 utakmica u Evroligi. Međutim, radujemo se ovom izazovu.’ – zaključio je on.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter