0
Košarka

(190913) -- BEIJING, Sept. 13, 2019 (Xinhua) -- Former NBA basketball player Kobe Bryant (L) reacts during the semifinal match between Spain and Australia at the 2019 FIBA World Cup in Beijing, capital of China, Sept. 13, 2019. (Xinhua/Meng Yongmin)

SUPRUGA POKOJNOG KOBIJA BRAJANTA POBEDILA NA SUDU: Za širenje slika sa mesta tragedije – 28.5 miliona dolara!

Objavljeno: 01.03.23 u 11:22

Konačno neko da stane na kraj bolesnim umovima.

Nakon prerane smrti Kobija Brajanta i njegove ćerke Đijane, internet su preplavile fotografije sa mesta nesreće. Kobijeva dugogodišnja supruga, Vanesa Brajant, kao i mnogi drugi bila je užasnut time, pa je odlučila da preko suda traži pravdu. Ona je prijavila četvoricu šerifa, koji su navodno širili slike sa mesta tragedije: ‘Spasilačke službe fotografisale ljudske ostatke kao suvenire sa kojima se može trgovati.’ – rekla je Vanesa.

Suđenje je dugo trajalo, ali je na kraju pravda pobedila. Okrug Los Anđelesa mora da plati 28.5 miliona dolara na računa gospođe Brajant. Njen advokat bio je vrlo kratak:

‘Danas je uspešno završena hrabra borba gospođe Brajant, koja je pozvala na odgovornost one koji su učestvovali u ovom grotesknom ponašanju.’ – zaključio je on.

5
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter