0
Evropske lige

FOTO: josemourinho/Twitter

PORTUGALSKI STRUČNJAK PONOVO ISKLJUČEN: Murinjo treći put dobio crveni karton ove sezone!(VIDEO)

Objavljeno: 01.03.23 u 12:44

Romin strateg na početku drugog poluvremena isključen zbog rasprave sa četvrtim arbitrom.

U okviru 24. kola italijanske Serije A sastali su Kremoneze i Roma. Domaćin je slavio rezultatom 2:1 i tako je rimsku vučicu udaljio od plasmana u Ligu šampiona, dok je ovaj meč je obeležio jedan detalj, a to je isključenje iskusnog Žozea Murinja.

Ne želim ni da ulazim dublje u to što je Sera (četvrti sudija) rođen u Torinu, a i mi u nedelju igramo protiv Juventusa. Sera je lažov. Možda će kao sudija postati novi Roki, Kolina ili Roseti, ali kao osobu poštujem ga koliko on poštuje mene. Želite da znaze šta se dogodilo? Najnormalnija situacija kao 50 drugih na utakmici, gde četvrti sudija obično kaže treneru da se smiri, da sedne. Emotivan sam, ali nisam lud. Da bih reagovao na način koji sam reagovao, prvo je moralo nešto da se desi – započeo je Murinjo.

Četvrti arbitar je Portugalskom stručnjaku rekao kako se ,,svi šale sa njim’’ i da ,,ide kući’’ , što je  Rominog trenera jako razbesnelo. Murinjo je istakao kako ovo nije završeno i da će isterati pravdu. FS Italije je pokrenuo istragu zbog ovog incidenta.

– Morao sam da proverim da li mogu da preduzmem bilo kakvu pravnu akciju. Pičinini mi je rekao posle utakmice da ne postoji audio zapis Serininih reči, ali želim da proverim da li je to istina. Ili da li su delegati, koji čuju sve, čuli naš razgovor. Kada sam isključen protiv Torina, Pičinini je bio četvrti sudija i video je kako sam se izvinio sudiji jer sam znao da sam napravio grešku i nisam ponosan na svoje reči. Na kraju utakmice sam otišao da razgovaram sa njima, Pičinini mi je rekao da se izvinim Seri. Rekao sam Seri da skupi hrabrost i objasni šta se dogodil, ali je imao problem sa pamćenjem. Šteta zbog ovog što se dogodilo sa Serom. Poštujem nekoga onoliko koliko on poštuje mene. – Zaključio je Portugalski strateg.

Roma posle ovog poraza ostala bez mesta koje vodi u Ligu šampiona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter