1
Domaći fudbal

Mihajlo Ilic (L) and Djordje Maksimovic during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PARTIZAN MOŽE DA OSTANE BEZ LIGE ŠAMPIONA: Imaju li Čukarički i TSC snage da ugroze crno-bele!?

Objavljeno: 01.03.23 u 13:59

TSC i Čukarički imaju priiku da iskoriste eventualni kiks Partizana u derbiju.

Remijem protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca ekipa Igora Duljaja ugrozila je svoju drugu poziciju u Mozzart Bet Superligi Srbije. Pobede Brđana i TSCa, a eventualni kiks Partizana od Crvene zvezde, deliće ove timove svega tri boda od crno-belih.

Čukarički igra u sredu od 18:00 časova protiv Mladosti iz Lučana, dok TSC igra dan kasnije protiv Radničkog 1923 iz Kragujevca.

Do kraja sezone ostalo je još šest kola, a Partizan u poslednjem kolu ima direktan okršaj sa Brđanima u borbi za drugu poziciju.

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Crnobeli nakon derbija čekaju Kolubaru, Radnik I Voždovac, dok gostuju pored Čukaričkog i Mladosti u Lučanima i Vojvodini. TSC nakon Kragujevca dočekuje crvenobele, Mladost iz Lučana i Vojvodinu, a idu u goste Kolubari, Radniku i Voždovcu.

Čukarčki će posle gostovanja u Lučanima, dočekati Radnik i Voždovac, a gostovaće u Nišu ekipi Radničkog i Javoru u Ivanjici.

Da li će promena trenera u crno-belom taboru uroditi plodom ostaje da vidimo u petak 03.03. od 19:00 časova u večitom derbiju.

11
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter