1
Evroliga

FOTO: STARSPORT

OBRADOVIĆ OTKRIO DODATNI MOTIV PARTIZANA PROTIV ALBE: Crno-beli su spremni za sve! (VIDEO)

Objavljeno: 01.03.23 u 14:54

Pokušaće da dođu do novog trijumfa pred svojim navijačima.

Košarkaši Partizana Mozzartbet dočekaće ekipu Albe u 26. kolu Evrolige, a taj meč na programu je u četvrtak od 21 čas. Crno-beli su danas u Štark areni održali trening, na kome se medijima obratio trener srpskog tima Željko Obradović, koji je istakao da će njegovi igrači biti posebno motivisani.

Prva utakmica Evrolige je bila baš protiv Albe i još nam je u sećanju koliko smo slabo odigrali, pre svega u odbrani. Osim same važnosti utakmice to bi trebalo da bude dodatni motiv za nas. Da pokažemo da je to bilo loš dan i da sigurno možemo mnogo bolje protiv njih – počeo je Obradović.

Alba je u proteklom kolu, pre samo nekoliko dana, savladala Zvezdu u Beogradu, a Obradović upozorava na „oružje“ kojim raspolaže ova ekipa.

– Odigrali su izvanrednu utakmicu u poslednjem kolu Evrolige. Bez obzira što su poslednji na tabeli, to ništa ne znači, moramo da razmišljamo da imaju kvalitet i zaista mogu veoma dobro da igraju. Ritam im daju „plej“ igrači koji se menjaju i uvek neko iskoči i odigra veoma dobru utakmicu. Pokriveni su na svim pozicijama, mogu da igraju sa pokretljivim igračima na poziciji pet, a mogu i sa ovim dominantnim igračem od 220cm koji takođe pomaže ekipi. S njim je to druga odbrana i drugi način igre u napadu. Na sve to smo se pripremali i na sve ćemo reagovati neuporedivo bolje nego kod njih u 1. kolu Evrolige.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Iako su crno-beli zabeležili dva uzastopna poraza, od Crvene zvezde u Kupu i od Fenerbahčea u proteklom kol Evrolige, trener Obradović navodi da je moral ekipe na visokom nivou.

– Mislim da smo odigrali dobru utakmicu protiv Fenerbahčea. Oni su odlična ekipa, a neki igrači su imali izuzetno dobar dan kod njih. Ubacivali su sve otvorene šuteve i odlučile su male stvari, nije bilo razloga da se bilo šta zamera igračima. U tom smislu moral je na veoma dobrom nivou. Nastavljamo borbu za ono što je ispred nas, idemo kao i uvek iz utakmice u utakmicu, i tako je i ovog puta.

4
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter