0
ATP

FOTO: Printscreen/Twitter

NOVAK KAO BRZI VOZ: Đoković preslišao nejakog Holanđanina za četvrtfinale Dubaija!

Objavljeno: 01.03.23 u 17:41

Rutinska partija najboljeg tenisera planete

Prvi igrač sveta Novak Đoković uspeo je prilično lagano da se plasira u četvrtfinale turnira 500 serije koji se održava u Dubaiju.

On je rutinski uspeo da savlada 39. tenisera sveta Holanđanina Talona Grikspora sa 2:0 (6:2, 6:3) u setovima posle nešto više od sat vremena igre.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Đoković je krenuo furiozno od samog starta ovog duela, nakon što je odbranio svoj servis uspeo je da oduzme brejk svom rivalu i već tada se naslućivalo šta će biti u prvom setu.

Do kraja ovog periode igre Novak je još jednom uspeo da oduzme servis Griksporu, za prilično lagano 6:2 i prednost na ovom meču.

U drugom setu je Srbin zaigrao još bolje, a Holanđanin je delovao prilično pogubljeno. Novak odmah po osvajanju svog servis gema pravi brejk, a potom ga potvrđuje.

Veliku borbu na servis Grikspora smo videli u četvrtom gemu drugog seta, gde je Srbin posle 14 đusova i sedam brejk loptu napravio još jedan brejk.

Usled izuzetno lošeg servisa u sedmom gemu Novak prepušta Griksporu brejk, ali to nije bilo dovoljno da bi se on vratio u meč.

Novak Đoković će u četvrfinalu Dubaija igrati protiv boljeg iz duela Kotov Hurkač koji se igra nešto kasnije danas.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter