0
Evroliga

FOTO: Starsport

FENERBAHČE NE PUŠTA SRPSKOG KOŠARKAŠA: Ništa od povratka u Zvezdu!

Objavljeno: 01.03.23 u 15:07

Propale nade delija.

Bivši košarkaš crveno-belih po svemu sudeći ostaće u Istanbulu. Fenerbahče je za Marka Gudurića spremio novi ugovor i on će kako sada stvari stoje, igrati u Turskoj i naredne sezone.

Posle meča sa Partizanom na pitanje da li će se vratiti u Zvezdu, on je naveo da ima još mnogo vremena. Navijači Crvene zvezde su se nadali njegovom povratku, što i sam košarkaš želi, ali se sada Fenerbahče uključio u priču.

– Ne znam, još je rano, ima još dosta vremena do kraja sezone. Ide standardni ugovor, fokusiram se na Fener, sezonu, pa ćemo videti – rekao je Gudurić, koji je sutradan došao na utakmicu Zvezde i Albe.

Kako javlja Urbonas i portal ,,BasketNews’’, Gudurić će najverovatniije ostati u Fenerbahčeu i iduće sezone, pa će za turski tim predstavljati bitno pojačanje. Podsećamo, Tajler Dorsi je nedavno potpisao ugovor sa Fenerbahčeom, čime je bekovska linija ekipe Dimitrisa Itudisa dodatno pojačana.

3
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter