0
Košarka

FOTO: STARSPORT

DAO OSTAVKU, PA ODBIO DA JE POTPIŠE: Kari Pešić želeo da napusti klubu reprezentacije Srbije!

Objavljeno: 01.03.23 u 08:52

Moglo je da dođe do rastanka!

Srbija se na narendi Mundobasket jedva plasirala, pobedom nad reprezentacijom Velike Britanije. Ipak, procurela je informacija da je u ove duele mogla da uđe sa potpuno drugim imenom na klupi, jer je Svetislav Kari Pešić navodno ponudio ostavku.

head coach Svetislav Pesic Srbija – Turska kvalifikacije za svetsko prvenstvo, FIBA Beograd, Srbija, 14.11.2022. Novembar 14. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

‘Kao razloge, Pešić je naveo to da ga ‘niko iz Košarkaškog saveza Srbije nije zaštitio od napada medija posle Evropskog prvenstva, iznošenja plata…’. Bilo je tu još razloga, ali ovaj je bilo glavni. Kada je trebalo da dođe do parafa na prekid saradnje usledio je obrt. Naime, Pešić nije bio zadovoljan finansijskim delom prekida ugovora i odbio je da to potpiše i samim tim nije bilo ništa od ostavke. Usledio je turbulentan period u kome nije bilo pomaka ni sa jedne strane.’ – prenosi ‘Kurir’.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter