0
Niže lige

FOTO: Prva Iskra Barič

BLAŽO BULATOVIĆ ZA HOTSPORT: ‘Kada sam preuzeo ekipu, ostalo je samo 10 igrača!’ (FOTO)

Objavljeno: 01.03.23 u 10:24

Počinje i treći rang srpskog fudbala!

Ovog vikenda počinje i srpskoligaški fudbal. Ekipa Prve Iskre iz Bariča takmiči se u okviru Srpske lige grupa Beograd, gde zauzima 11. mesto sa 15 bodova, a uoči nastavka šampionata za HotSport je govorio trener Prve Iskre, Blažo Bulatović.

FOTO: Prva Iskra Barič

‘U petak počinje nastavak prvenstva , kada sam preuzeo ekipu ostalo je 10 igrača iz prve polusezone ,zajedničkim radom uz pomoć uprave doveli smo 11 novih igrača,prvenstvo nastavljamo utakmicom protiv Brodarca na njihovom stadionu. Očekuje nas teška utakmica protiv mlade i agresivne ekipe. Idemo iz utakmice u utakmicu i daćemo sve od sebe da se u ovoj polusezoni pokažemo u najboljem izdanju. Trenutno smo 11. na tabeli i cilj nam je da se poboljšamo na tabeli i da igramo brz i atraktivan fudbal.’ – rekao je Blažo i potom dodao:

FOTO: Prva Iskra Barič

‘Uprava kluba nam je omogućila da budemo 10 dana u Medulinu na pripremama, imali smo odlične uslove i spremno dočekujemo nastavak prvenstva.’ – zaključio je Bulatović.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter