0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

VOJVODINA RAZBILA RADNIČKI U NIŠU: Promena trenera urodila plodom, Lalatovićeva ekipa neprepoznatljiva! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.23 u 17:58

Sigurna pobeda za Novosađane.

Fudbaleri Vojvodine ubedljivo su savladali ekipu Radničkog iz Niša, rezultatom 1:4 u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije. Nakon odlaska Milana Rastavca sa mesta trenera Novosađana, ekipa je dolaskom Radoslava Bataka pokazala reakciju i potpuno nadigrala Nišlije.

Što se tiče samog meča, Vojvodina je bolje počela, pa su u 9. minutu su poveli sa bele tacke, a stelac je bio Filip Malbašić. U 14. minutu Radnicki je imao sansu preko Petra Mićina koju nije uspeo da iskoristi.

FOTO: STARSPORT

U nastavku prvog poluvremena Vojvodina je vršila presing, pa je stigla do novog pogotka 18. minutu golom, kada je mrežu domaćih zatresao Dejan Zukić.

Radnički je zatim krenuo da napada, ali su se igrači Vojvodine odlično branili. U 36. minutu Nemanja Belaković je imao sjajnu šansu za gol, ali je golman Carević sjajno intervenisao. Na poluvreme Vojvodina odlazi sa rezultatom 0:2.

FOTO: STARSPORT

Gosti nastavili istim tempom, u 57. minutu Zukić povecava na 3:0. U nastavku meča, Nikolić dolazi do pogotka za goste u 65 minutu.

Utešni pogodak za domacina postigao je Belaković u 83. minutu i tako ublažio težak poraz Radničkog. treba napomenuti da su navijači Radničkog nezadovoljni rezultatom i igrom svog tima, napustili stadion.

 

 

 

2
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter