0
Fudbal

head coach Sasa Ilic Fudbal-Super League Season 2021/2022 Cukaricki v Vojvodina Beograd, 16.09.2021. foto: Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

SAŠA ILIĆ SUSPENDOVAN, NE VODI CSKA NA DVA BITNA MEČA: Sada im je ugrožena i titula – evo šta se desilo!

Objavljeno: 28.02.23 u 16:19

Moraće na pauzu. 

Srpski trener Saša Ilić, neće moći da vodi ekipu CSKA iz Sofije u naredna 2 kola bugarskog šampionata, kada su pred njegovim timom teški izazovi. Naime, sve ovo se desilo zbog kazne Fudbalskog saveza Bugarske, zato što je Ilić dobio peti žuti karton proteklog vikenda.

Ilićeva ekipa sada se nalazi na čelu tabele sa 53 boda nakon 21. kola. CSKA ima 4 boda više od Ludogoreca, a u dva meča koja će Ilić propustiti, slede dueli sa 3. i 4. ekipom na tabeli, koji će sigurno biti pravi izazov za fudbalere CSKA.

U pitanju su susreti sa CSKA 1948 i Lokomotivnom Plovdiv, na kojima će kormilo morati da preuzme njegov pomoćnik Milorad Peković. Nema sumnje da će srpski trener dobro pripremiti tim i pomoćnike, koji će njegove zamisli pokušati da pokažu na terenu.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter