0
ATP

(191114) -- LONDON, Nov. 14, 2019 (Xinhua) -- Rafael Nadal of Spain reacts during the singles group match against Daniil Medvedev of Russia at the ATP World Tour Finals 2019 in London, Britain on Nov. 13, 2019. (Xinhua/Han Yan)

SADA I ZVANIČNO: Nadal odustao od američke turneje, rekord Martine Navratilove ostaje nedostižan! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.23 u 20:20

Očekivan potez Španca

Jedan od najboljih tenisera u istoriji, Rafael Nadal, odustao je od učešća na mastersima u Indijan Velsu i Majamiju.

Podsećamo, Nadal je povredio kuk na Australijan openu, u meču drugog kola protiv Mekenzija Mekdonalda. Španac čini sve što je u njegovoj moći da se što pre vrati na teren ali očigledno njegovo telo još uvek nije spremno za najveće fizičke napore.

Zdravo svima.Prošlo je neko vreme od kada nisam komunicirao sa vama. Uzeo sam slobodno vreme, počeo rehabilitaciju, psihoterapiju i teretanu, po savetima doktora. Spremam se za povratak na teren u najboljoj mogućoj formi.

Žao mi je što neću moći da se takmičim u Indijan Velsu i Majamiju. Stvarno mi je žao što nisam tamo. Nedostaju mi fanovi iz Amerike ali nadam se da ćemo se videti tokom leta i drugog ciklusa, kada se igraju Toronto i Sinsinati – napisao je Rafa na svom instagramu.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal)

 

Ovo automatski znači da će Nadal ispasti iz Top 10 po prvi put od 2005. pošto neće moći da brani 600 poena osvojenih prošle godine. Tako će rekord Martine Navratilove od 1000 nedelja ostati nedostižan.

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter