0
Fudbal

FOTO: Screenshot/YouTube

PREDSEDNIK FIFA SE SETIO MIHAJLOVIĆA: „Siniša je bio jedan od najslavnijih fudbalera i trenera Srbije!“

Andrej Žepačkić
Objavljeno: 28.02.23 u 09:15

Emotivno!

Sinoć je FIFA organizovala dodelu nagrada za najbolje fudbalere u prethodnoj godini.

Međutim, osim tih svečanih trenutaka, bilo je i mnogo ostalog sadržaja. Između ostalog, govor je održao i Đani Infantino, predsednik krovne kuće fudbala.

U jednom momentu prisetio se svih koji su nas napustili u prethodnoj godini – Pelea, Đanluke Vijalija i naravno Siniše Mihajlovića.

Fudbal je radost, fudbal je sreća, ali u godini koja je upravo završena bilo je i tužnih trenutaka. Izgubili smo Sinišu Mihajlovića i Đanluku Vijalija, koje pamtimo po osmehu i hrabrosti. A onda i Kralja, Pelea. Pele je fudbal, nedostaje nam mnogo, ali je veča i uvek sa nama. – započeo je predsednik FIFA.

FOTO: Screenshot/YouTube

Iskoristio je priliku da se priseti Mihe i da još jednom izrazi saučešće njegovoj porodici.

Sa najdubljom tugom primio sam vest o smrti Siniše Mihajlovića, jednog od najslavnijih fudbalera i trenera Srbije. Na terenu su njegovi slobodni udarci bili oličenje strasti i posvećenosti lepoti igre na koju su ostavili trajan utisak u svetu sporta, i njegova smrt je veliki gubitak za sve nas. Njegovoj porodici i najmilijima izražavamo saučešće u ovom teškom trenutku. – zaključio je Infantino.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

2
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter