1
Evroliga

Head coach Zeljko Obradovic during the 2022/2023 Turkish Airlines EuroLeague Regular Season match between Partizan Mozzart Bet Belgrade and Fenerbahce Beko Istanbul on February 23, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

NOVA KAZNA ZA PARTIZAN: Evroliga ‘udarila’ crno-bele po džepu!

Objavljeno: 28.02.23 u 13:30

Nije zanemarljivo!

Disciplinska komisija Evrolige odlučila je da kazni Partizan Mozzart Bet sa 4,500 evra zbog incidenata na utakmici sa Fenerbahčeom u okviru 25. kola Evrolige. Na tom meču turski tim slavio je sa 97:94.

Partizan je kažnjen sa 4.500 evra po članu 29.2. Disciplinskog kodeksa Evrolige zato što su navijači ubacivali predmete na teren na meču sa Fenerbahčeom. – naveli su u saopštenju iz Disciplinske komisije Evrolige.

Podsećamo, crno-beli su i prošle nedelje kažnjeni zbog identičnog razloga – ubacivanje predmeta na teren. Ipak, tada je kazna bila 2,500 evra, dok su sada čelnici Evrolige bili nešto rigorozniji.

Izabranici Željka Obradovića trenutno stoje veoma dobro na tabeli elitnog takmičenja zauzimajući šestu poziciju sa skorom od 13 pobeda i 12 poraza. U četvrtak na svom terenu dočekuju berlinsku Albu, koja je prošle nedelje u Beogradu slavila protiv Crvene zvezde Meridianbet.

NAJNOVIJE VESTI IZ EVROLIGE:

0
0

1 Komentara

  1. Ne mogu da verujem da službe koje prate dešavanja oko terena ne mogu da indetifikuju izgrednike na utakmicama i da se protiv njih primene mere, jer će ovako ići u nedogled. Ovo je važno i sa aspekta mogućih provokatora koji se ubacuju među „navijače“…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter