3
Evropske lige

FOTO: YouTube screenshot

NEVEROVATNA ODLUKA HRVATSKOG TRENERA RAZBESNELA RADONJIĆA: Jurić Nemanju uveo na teren u 60. a izbacio u 75. minutu derbija! (VIDEO)

Objavljeno: 28.02.23 u 23:03

Nesvakidašnja scena u Torinu!

U okviru 24. kola nacionalnog prvenstva Italije fudbaleri Juventusa ugostili su najvećeg gradskog rivala, ekipu Torina. Sudar Stare dame i popularnih Bikova uvek privuče veliku pažnju, kako tamošnje, tako i evropske javnosti.

Nakon 90 minuta nadigravanja i velikog preokreta, crno-beli su slavili sa ubedljivih 4:2. Gostujući sastav je u dva navrata imao gol više, ali Juventus bi se brzo vraćao u meč i tako stekao psihološku prednost.

Krajnje nesvakidašnja scena viđena je u drugom poluvemrenu. Šef stručnog štaba Torina, Ivan Jurić, uveo je u 60. minutu Nemanju Radonjića na teren. Srpski reprezentativac je zamenio strelca prvog pogotka, Jana Karamoha. Ništa ne bi bilo toliko čudno da samo 15 minuta kasnije Jurić nije pozvao Radonjića na klupu.

Očigledno nezadovoljan viđenim od strane brzonogog reprezentativca Srbije, Hrvat je šansu pružio Demba Seku iz Senegala.

Radonjić nije mogao da veruje šta vidi i razočaran je izustio:

-Zašto ja?

Inače, već dugo se u Italiji priča o lošim odnosima Radonjića i Jurića, a ovakav potez trenera svedoči u korist tih tvrdnji.

0
7

3 Komentara

  1. Neverovatna scena!Bez obzira da li je Radonjić kriv za primljen gol,niko ne menja igrača koga je uveo 10ak minuta ranije.Razlozi su očigledno dublji.Radonjiću menjaj sredinu ako želiš fudbala.

    8
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter