0
Evropske lige

FOTO: Twitter/@ChelseaFC

NESREĆA NIKADA NE DOLAZI SAMA: Čelsiju svakako ide užasno, a sada su ostali i bez ponajboljeg igrača!

Objavljeno: 28.02.23 u 13:10

Veliki problemi!

I pored velikih ulaganja tokom zimskog prelaznog roka, Čelsi se ne mrda sa ‘mrtve tačke’. Jednostavno, izabranici Grejema Potera daleko su od forme koja bi zadovoljila navijače Plavaca.

Da nesreća nikad ne dolazi sama, potvrdilo se još jednom. Naime, Tijago Silva povredio se u porazu od Totenhema (2:0), a odmah je bilo jasno da je povreda ozbiljnija.

Danas su se te slutnje i obistinile. Naime, Brazilac je oštetio ligamente koljena, ali srećom nije došlo do potpunog kidanja, koje bi uslovilo višemesčnu pauzu.

Ipak, i ovako će Silva na dugu pauzu. Naime, kako nezvanično saznaju britanski mediji, Brazilca čeka oko šest sedmica pauze, a možda i više. To znači da bi na teren trebao ponovo tek krajem aprila.

Loše su ovo vesti za Grejema Potera, koji bi ukoliko ne uspe da pobedi Lids i Borusiju Dortmund vrlo lako mogao ostati bez posla.

NAJNOVIJE VESTI IZ PREMIJER LIGE:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter