0
ATP

BELGRADE, SERBIA - JUNE 13: Dusan Lajovic of Serbia returns the ball to Grigor Dimitrov of Bulgaria during the Adria Tour charity exhibition hosted by Novak Djokovic on June 13, 2020 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

LAJOVIĆ NASTAVIO SA ODLIČNOM FORMOM: Srpski teniser počistio Argentinca na startu turnira u Čileu!

Objavljeno: 28.02.23 u 21:15

Odličan start 75. tenisera sveta u Santijagu

Srpski teniser, Dušan Lajović, plasirao se u drugo kolo ATP turnira u Santijagu. On je na startu turnira bio bolji od Argentinca, Kamila Uga Karabeljija, sa 2:0, po setovima 6:1/6:3 nakon nešto više od jednog sata igre.

Lajović je tako preneo sjajnu formu sa turnira u Buenos Ajresu i Rio de Žaneiru, gde je stizao do četvrtfinala ali je oba puta gubio od Karlosa Alkaraza.

Popularni „Duci“ je čak 3 puta oduzeo servis protivniku u prvom setu i ubedljivo dobio taj deo igre sa 6:1. U drugom setu smo videli mnogo veću borbu ali je Lajović uspeo u 8. gemu da napravi ključan brejk i reši meč u svoju korist.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Njegov protivnik u sledećem kolu biće Huan Manuel Serundolo.

Santijago je turnir iz serije 250 i igra se za nagradni fond od 650 hiljada američkih dolara.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter