1
Fudbal

head coach Dragan Stojkovic, Dusan Tadic Fifa World Cup 2022, Group stage G, football pres, 23. Novembar 2022 foto: STARSPORT

FIFA POKAZALA KAKO JE KO GLASAO U IZBORU ZA NAJBOLJEG IGRAČA: Ovako je izgledalo glasanje selektora Stojkovića i kapitena Tadića!

Objavljeno: 28.02.23 u 08:58

Skoro isto!

Argentinski fudbaler, Lionel Mesi, sinoć je osvojio nagradu FIFA The Best koja se dodeljuje najboljem fudbaleru za prethodnu godinu.

U glasanju učestvuju novinari, navijači, ali i selektori i kapiteni reprezentacija pod pokroviteljstvom FIFA. Tako su i Dragan Stojković Piksi i Dušan Tadić, kao selektor odnosno kapiten fudbalske reprezentacije Srbije imali pravo glasa.

head coach Dragan Stojkovic Piksi and Dusan Tadic
Fudbal-Fudbalski Savez Srbije-Press Konferencija za medije
Stara Pazova, 01.06.2022.
foto: Starsport.rs ©

Piksi je pet poena dao Lionelu Mesiju, tri poena je otišlo Mbapeu, a jedan Luki Modriću. Sa druge strane kapiten Ajaksa i reprezentacije Srbije, Dušan Tadić, svoje glasove je rasporedio na sledeći način – pet bodova Mesiju, tri Mbapeu i jedan Benzemi.

Ukupno Mesi je dobio 728 poena od navijača, 717 od kapitena, 863 od medija, a od navijača čak 1,345,851.

Ovde možete pogledati kako je izgledalo kompletno glasanje.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
1

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter