0
Fudbal

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BUDUĆNOST SRPSKOG FUDBALA: Šokirao Partizan, a dobio nadimak po igraču Reala!

Objavljeno: 28.02.23 u 12:21

Na početku karijere važio za velikog talenta

Milutin Vidosavljević bombom sa 18 metara u zadnjim minutima meča lišio crno-bele tri boda.

Prethodnu sezonu je proveo u mlađim kategorijama Levantea, išlo je ka tome da njegov talenat ne dođe do izražaja. Bio je višak u Čukaričkom. Po povratku iz Španije ga šalju na pozajmicu u Radnički 1923 iz Kragujevca.

Rođen u Prokuplju, karijeru započeo u Kuršumliji, i onda je otišao u Čukarički. Bio je jedan od glavnih projekata Brđana za stvaranje mlađe generacije.

Zvali su me i Zvezda i Partizan, neki inostrani klubovi, ali ostao sam u Čukaričkom, jer mi je ovde lepo – rekao je svojevremeno mladi Vidosavljević dok je nosio dres kluba sa Banovog brda.

Dodaje kako ga je na treningu Radonjić nazvao Asensio.

– Kada smo bili na treningu, igrali smo neku igru i Nemanja Radonjić me je prozvao Asensio. I, tako je i ostalo. – otkrio je.

Imao je ugovor sa Brđanima do 2021. godine, a crveno-beli su morali da plate obeštećenje. Mladi Milutin je produžio ugovor  sa klubom do 2023. godine.

Možda je to bilo i neko opipavanje pulsa kroz medije. Ali mislim da to nije ni realno, da naši igrači idu u Zvezdu i Partizan jer su svi oni interesantni inostranim klubovima, a sigurno je da je njihova platežna moć većaNenad Mirosavljević, sportski direktor Čukaričkog

NAJNOVIJE VESTI IZ SUPERLIGE SRBIJE:

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter