0
Fudbal

FOTO: Twitter/@realmadrid

ALABA NAPRAVIO KARDINALNU GREŠKU: To se ne radi dok nosiš dres Reala, navijači ga teraju iz kluba, a on se pravda! (FOTO)

Objavljeno: 28.02.23 u 11:30

Velika bura se podigla!

David Alaba uradio je nešto što se ne radi dok se nosi dres Real Madrida. U izboru za najboljeg igrača sveta najveći broj glasova, kao kapiten reprezentacije Austrije, dao je Lionelu Mesiju. Ono što posebno upada u oči jeste što je preskočio svog saigrača, Karima Benzemu.

Kada su saznali za ovo, navijači Reala su ‘poludeli’. Neki su išli toliko daleko da su tražili Austrijancu da napusti klub.

On se preko svog Instagram profila oglasio.

Po pitanju FIFA nagrade za najboljeg: Nacionalni tim Austrije je glasao za ovu nagradu kao tim, ne samo ja. Svi u timskom zboru imaju mogućnost da glasaju i tako je odlučeno. Svi znaju, posebno Karim, koliko cenim njega i njegove kvalitete, često sam pričao kako je on za mene najbolji napadač na svetu. I to je i dalje tako. Bez sumnje. – napisao je Alaba.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter