0
Evropske lige

FOTO: twitter/@FCBarcelona

VELIKI HENDIKEP ZA BARSELONU: Levandovski propušta El klasiko, Ćavi ljut!

Objavljeno: 27.02.23 u 14:30

Nakon jučerašnjeg neočekivanog poraza od Almerije, Katalonci imaju sada još jednu brigu

Kako javljaju španski mediji, centarfor Barselone, Robert Levandovski, mogao bi da propusti naredne dve nedelje zbog povrede tetive.

Poljak se povredio tokom meča 23. kola šanske La Lige protiv Almerije. Klub još uvek nije otkrio težinu povrede i koliko će njihov najbolji strelac odsustvovati sa terena.

Ipak, ako se prognoze obistine, Ćavi neće moći da računa na njega u prvom meču polufinala Kupa Kralja protiv Reala iz Madrida, što će definitivno predstavljati veliki problem za Katalonce, koji se muče ove sezone sa realizacijom.

Trener Barselone, Ćavi Ernandez, izvinio se navijačima zbog, kako je on rekao, najlošije utakmice njegove ekipe ove sezone.

– Ljut sam, jer smo odigrali najgoru utakmicu ove sezone, posebno u prvom poluvremenu. Moramo da se izvinimo navijačima, potpuno smo podbacili. Ne razumem šta se desilo u prvom poluvremenu. Možda smo umorni, posle eliminacije iz Lige Evrope. Grešili smo u prvom poluvremenu i zbog toga moramo da se izvinimo navijačima. Moramo da budemo samokritični, pošto smo do sada bili dobri u La Ligi.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

Proslavljeni španski fudbaler je zaradio zbog prigovora 5. žuti karton i neće voditi tim u sledećem kolu protiv Valensije.

– To je moja greška. Protestovao sam, a nije trebalo da to uradim. Zbog toga služi žuti karton, sada krećem ispočetka.

Pored Ćavija, Barsa neće moći da računa na Gavija i Rafinju, koji takođe zbog suspenzije neće biti u stanju da pomognu svojoj ekipi u ovom kriznom periodu. Pedri je pod znakom pitanja zbog povrede butine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter