1
Domaći fudbal

Milan Rastavac Vojvodina - Crvena Zvezda, Superliga Srbije, Super liga, 20.10.2022. Novi Sad Srbija photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

RASTAVAC OTVORENO: „Nisam očekivao ovakav rasplet – sve je došlo iznenada i brzo!“

Objavljeno: 27.02.23 u 10:15

Nije ovo planirao!

Uprava Vojvodine odlučila je pre nekoliko dana da uruči otkaz doskorašnjem treneru, Milanu Rastavcu, usled nešto lošijeg početka prolećnog dela Mozzart Bet Superlige Srbije.

Rastavac otkriva da nije očekivao ovakav rasplet situacije.

Nisam očekivao ovakav rasplet i za mene je on došao iznenada i brzo. Žao mi je što nismo uspeli da zaokružimo ciklus rada koji smo počeli i to na stvarima koje nisu ni malo lake. Uradili smo mnogo toga, a jako i moćno rukovodstvo kluba na čelu sa gospodinom Zbiljićem, uspeće da nastavi i zaokruži započeto. – izjavio je srpski trener.

Dejan Zukic Milan Rastavac Crvena Zvezda – Vojvodina, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 5.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ipak, zahvalan je na podršci koju je imao, a sada je vreme da se okrene razgovorima sa drugim klubovima.

Zahvalan sam na podršci koju sam imao u klubu i gradu, baš kao i navijačima, čija nam je pomoć mnogo značila. Nisam planirao odlazak iz Vojvodine, tako da nisam ni imao kontakte s drugim klubovima, ali će i to sada da dođe na red. – zaključio je Rastavac.

U međuvremenu Vojvodina je na mesto šefa struke dovela Radoslava Bataka.

1
1

1 Komentara

  1. Nismo ni mi. To kažem kao dugogodišnji navijač Vojvodine. Previše remija se zaređalo. Rastavac je bio previše miran, znanja mu nije manjkalo; ali zato temperamenta jeste. Nekada je potrebno i podviknuti. Bilo je i čudnih sudijskih odluka, ali to je do sudijske organizacije. Ima i užasnih terena u unutrašnjosti i to stoji. Da je bilo pobeda dovoljno, bilo bi to fanastično. Jer Rastavac ume, dokazao je to sa Radničkim iz Niša. Nažalost, UO Fk Vojvodine je napravio jako loš posao angažmanom Bataka. Trebalo je dovesti nekog stranog trenera ako se već menja u sred sezone. Makar onog nadobudnog austrijanca Pakulta ili bilo koga drugog ko ume da disciplinuje i ne zna srpski. A bilo bi dobro da malo i UO protrese svoje redove. Svi bi se više trudili da kojim slučajem nema zacementiranih pozicija, kao što je sada slučaj.

    2
    2
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter