0
Niže lige

FOTO: FK Timok 1919

RASPUCANI TIMOK DEMONSTRIRAO KLASU: Mreža Ozrena napunjena do vrha!

Objavljeno: 27.02.23 u 15:57

Goleada!

U poslednjoj kontrolnoj utakmici pred sam start prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi „Istok“, fudbaleri Timoka 1919 pobedili su na svom terenu sokobanjski Ozren rezultatom 7:1, koji se trenutno nalazi na samom začelju Zone „Istok“ s’obzirom da je BSK iz Bogovine odustao od daljeg takmičenja. Golove su postigli Uroš Nikolić u 5. i 17. minutu, Mihajlo Jelić u 14., Miloš Slavković u 43., Aleksandar Ilić (2003) u 53., Matea Rangelov u 74. i Lazar Jeremić u 82. minutu za Timok 1919, dok je počasni pogodak za sokobanjce postigao Nenad Stamenković u 88. minutu utakmice. Gosti iz Sokobanje su pružili jak otpor ali razlika u klasi bila je više nego očigledna. Očekivalo se da će fudbaleri Timoka 1919 „generalku“ odigrati sa nekim jačim protivnikom iz višeg ranga takmičenja ali je sezona već u toku tako da nije došlo do dogovora i organizacije. Šef stručnog štaba Timok 1919 Vojkan Rajčić, veruje u svoj tim koji će već od narednog vikenda započeti grčevitu borbu za opstanak u ligi.

Na startu prolećnog dela prvenstva, u subotu 4. marta od 14:30 sati na Gradskom stadionu pod Kraljevicom, zaječarci će ugostiti ekipu Jedinstva od koje su jesenas u Paraćinu pretrpeli jedan od najtežih poraza u novijoj istoriji. Golman Milan Petrović je šest puta vadio loptu iz mreže a treba naglasiti da su tog 13. avgusta 2022. godine u „Sportskom centru 7. juli“ u Paraćinu zaječarci odigrali svih 90 minuta bez i jedne rezerve na klupi sa čak deset golobradih dečaka iz omladinskog i kadetskog pogona od kojih se većina prvi put susrela sa seniorskim fudbalom.

Sada je situacija sasvim drugačija, Uprava kluba na čelu sa predsednikom Miloradom Vučkovićem je od početka ove godine dovela pojačanja na svim pozicijama tako da će uz mlade“ bonus“ igrače koji su ponikli na Kraljevici pokušati da se revanširaju paraćincima i ostvare prvu pobedu na startu prolećnog dela prvenstva u Srpskoj ligi „Istok“. Pred sam finiš prelaznog roka, jatu beli labudova sa Kraljevice, priključio se 23-godišnji Uroš Ivetić koji igra na poziciji levog beka (krila) a jesenas je branio boje kraljevačke Sloge.

TIMOK 1919OZREN 7:1 (4:0)

TIMOK 1919: Jovanović, Cvetković, Tričković, Petrović, Đorđević, Ristić, Slavković, Mašić, Jelić, Nikolić, Bogojević. Igrali su još: Stamenković, Cokić, Denić, Jeremić, Kuzmanović, Milojić, A. Ilić (2003), A. Ilić (2005), Rangelov i Antunović.

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter