13
Domaći fudbal

FOTO: YouTube screenshot

RADE BOGDANOVIĆ OŠTRO O DŽAJIĆEVOJ KANDIDATURI: „On treba da peca i šeta unučad!“

Objavljeno: 27.02.23 u 13:45

Bez dlake na jeziku!

Rade Bogdanović, nekadašnji fudbaler, a danas fudbalski analitičar komentarisao je kandidaturu Dragana Džajića za predsednika Fudbalskog saveza Srbije gostujući u emisiji Top Gol by Baho kod Sabahudina Topalbećirevića.

Džajić ima 77 godina, šta tu treba da se postavlja pitanje – jesi li za penziju, treba li da radiš ili ne… On nema energiju da bi vodio FSS, to su godine u kojima pecaš, šetaš unučad, čitaš, ponekad nešto kažeš u medijima, ali ne da ti ujedinjuješ razjedinjenu fudbalsku Srbiju u tim godinama. – istakao je on.

FOTO: Youtube/Screenshot

Takođe prokomentarisao je i Luku Modrića i njegove uspehe.

Doći sa Balkana i toliko činiti kao Luka Modrić, i opstati u Real Madridu, na razmaženoj publici, i demonstrirati sve to… Debelo te plaćaju i boga mole da produžiš još jednu jer znaju da bez tebe ne mogu. – zaključio je Bogdanović.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

62
1

13 Komentara

  1. A Pešić može selektor? Ili Bajden prezident? Ili Mićunović bilo šta? Ok da se polemiše oko Džaje ali mene interesuje koju kvalifikaciju ima Vidić za to mesto. Ili je on Koštunica da bi došli ‘oni’. Danilović je mnogo veće ime pa? Za*ro da ne može više…

    0
    11
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter