9
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆA IZNENADIO KOMENTAR POPOVIĆA: „Ako je to stvarno rekao, to je njegova sramota“! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.23 u 16:45

Odlazeći trener Partizana izjavio je da je ovo realno stanje stvari

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 1:1 u okviru 23. kola MozzartBet Superlige Srbije.

Igrači „crno-belih“ su odigrali jako loš meč i u nekoliko navrata delovali potpuno nezaintereseovano.

Strateg ekipe iz Humske, Gordan Petrić, nije krio razočarenje nakon remija.

Ništa, ovo je realnost FK Partizan i naše ekipe. Pokušavali su koliko su mogli. U jednom trenutku smo mogli da rešimo utakmicu, a posle smo mogli da izgubimo i ovaj jedan bod – rekao je Petrić.

Dosta prašine je podigao komentar golmana, Aleksandra Popovića, koji je nakon meča pitao kako je moguće da se njegov tim povlači nazad 17. utakmicu zaredom.

On je rekao? Pitajte ga zašto je to rekao. Ako je to rekao, onda je to njegova sramota. Ako su bili do sada zajedno, treba i dalje da budu. Nikad ne kritikujem igrača, ako vi to kažete, ja vam verujem, onda je to njegova sramota – kazao je Petrić.

 

 

Kada je upitan za nadolazeći derbi, Gordan je kratko odgovorio – Ima još četiri dana, pa ćemo videti šta će biti.

U petak od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ očekuje nas 169. večiti derbi.

 

VESTI O PARTIZANU:

5
1

9 Komentara

  1. Nama ne pomaže ni bog dok su tu Vučićevi poslušnici Vučelić .Vazura.sreća pa nemamo bombaša Ivice.I.ali dovedoše Ivicu koji je Mačvu vodijo iz prve u drgu ligu Đura frizura je doktor i mala maca za ovu bagru.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter