0
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

PETRIĆ ŠOKIRAO IZJAVOM PRED VEČITI DERBI: „Očigledno sam izgubio svlačionicu, ne treba ni da budem na derbiju“!

Objavljeno: 27.02.23 u 17:05

Kako sada stvari stoje, Petrić je danas poslednji put vodio „crno-bele“

Fudbaleri Partizana remizirali su u Humskoj sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 1:1 u odloženom meču 23. kola MozzartBet Superlige Srbije.

Odlazeći strateg „crno-belih„, Gordan Petrić, bio je izuzetno razočaran i emotivan nakon ovog neuspeha ali i izjave golmana, Aleksandra Popovića, koji je rekaoda mu nije jasno zašto se njegova ekipa povlači nazad svaki put kada daju gol.

Petrić je sada otišao korak dalje. On je izjavio kako ima osećaj da je izgubio poverenje svlačionice i da neće voditi ekipu na predstojećem večitom derbiju.

– Ako me pitate nešto, ako imam osećaj, a možda je taj osećaj, da me ne vara, ako sam izgubio svlačionicu, onda ne treba ni da budem na derbiju. Ako me razumete. Trener kada izgubi svlačionicu, onda više nije to to. Da li sam ja izgubio svlačionicu? Možda u nekoj priči. Neki moj osećaj, ako igrači komentarišu to što komentarišu za Popovića da je komentarisao, onda sam ja očigledno izgubio svlačionicu. Možda i ovih 4 dana može da se napravi šok terapija, da neko drugi povede, pa da vidimo kako će ići. Kažem, ako sam izgubio svlačionicu, bolje je da se povučem – rekao je Petrić.

Upitali su ga novinari da li je možda pričao sa upravom oko odlaska.

– Ne, sad vam kažem ono što mi je osećaj posle utakmice, pošto ste me pitali. Može da bude šok terapija i da se pomere neke stvari – zaključio je strateg vicešampiona Srbije.

Podsetimo, 169. večiti derbi na programu je u petak od 19 časova na stadionu „Rajko Mitić“ a Crvena zvezda ima 13 bodova prednosti.

 

 

VESTI O PARTIZANU:

0
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter