2
Domaći fudbal

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016 OFK Beograd v Crvena Zvezda Dejan Drazic Beograd, 19.07.2015. foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

„PARTIZAN JE MOJ DEČAČKI SAN“: Dejan Dražić čekao poziv crno-belih ove zime!

Objavljeno: 27.02.23 u 11:34

Nije došlo do transfera!

Ove zime, Dejan Dražić, vratio se u srpski fudbal i pojačao Radnik iz Surdulice. Dražić je inače davne 2015. godine napustio Mozzart Bet Superligu Srbije.

U razgovoru za Sportski žurnal priznaje da je očekivao poziv Partizana ove zime, a objašnjava i zašto.

Istina je to, uvek je postojala konekcija između Partizana i mog agenta. U ovom prelaznom roku 80 odsto sam bio siguran da ću završiti u Partizanu. Zašto? Bio sam slobodan kao ptica na grani, a ne tako davno su hteli da plate 500-600.000 evra obeštećenja za mene. Ipak, nisam obukao crno-beli dres i srećan sam u Radniku. – ističe srpski fudbaler.

Fudbal Jelen Super League season 2015-2016
OFK Beograd v Crvena Zvezda
Dejan Drazic
Beograd, 19.07.2015.
foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto©

Poručuje da je Partizan njegov dečački neostvareni san.

Toliko pregovora je bilo i uvek je negde zapinjalo. U Humskoj sam naučio fudbalsku azbuku, zna se i kako smo se rastali, još u školi… Dokazao sam se u OFK Beogradu. Partizan je moj dečački neostvareni san. – zaključio je Dražić.

NAJNOVIJE VESTI O PARTIZANU:

1
0

2 Komentara

  1. Ovo nesposobno rukovodstvo, nije tu da se pojača FK Partizan, već da se i ovo malo igrača rasproda, tako da tebe Dražiću, Čumića, Haziza, Cimot, to su sve bile laži i obmane. Da se nešto piše, kako je uprava rešila da vas dovede, a od tog posla nema vajde, nemaju novca ni plate da isplaćuju igrače, pa su potegli da prodaju našu decu Vanju Vlahovića 18 godina, Relju Obrića 16 godina, Terzića 22 godine, čak i iskusnog Lutovca, a za uzvrat nisu doveli nikakvo pojačanje, jer ova ciganska uprava nije tu da se FK Partizan bori za titule, već je tu da se sluša partija SNS, kad im se kaže da izgube meč da izgube.

    2
    0
    Odgovori
  2. Kad ovakve i slične izjave postanu stvar prošlosti, onda će srpski klupski fudbal krenuti napred. Poenta je da se osvoji trofej u klubu koji nema milionska dugovanja i ne finansira se iz javnih sredstava nego od sponzorstava na komercijalnim osnovama. Fudbal postoji zbog čari igre, zapamtite to.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter