13
Košarka

Nemanja Nedovic Zvezda - Zadar, ABA Liga, 7.11.2022. photo: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

NEDOVIĆ UZVRATIO „GROBARIMA“ Oštra poruka Zvezdinog košarkaša nakon prozivki što ne igra za Srbiju!

Objavljeno: 27.02.23 u 19:20

Nemanja im nije ostao dužan

Košarkaška reprezentacija Srbije večeras od 20 časova igra poslednji meč kvalifikacija za Svetsko prvenstvo protiv Velike Britanije i važno je da ostvari pobedu.

I pored toga što su se mnogi košarkaši Zvezde i Partizana stavili na raspolaganje selektoru Pešiću jedan od njih nije Nemanja Nedović.

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

To je razbesnelo navijače crno-belih, koji su udarili po srpskom reprezentativcu, ali je on odlučio da im ne ostane dužan.

Srećan neradni ponedeljak, Nemanja – napisao mu je jedan korisnik na Tviteru, posle čega je neko konstatovao da ovoga puta ne igra „zato što je uganuo trepavicu“.

Nedović je odlučio da odgovori na svoj način pa je objavio GIF iz filma „Glup i gluplji“ čime je isprozivao one koji su ga stavili na stub srama.

64
53

13 Komentara

  1. Za reprezentaciju se igra sa srcem i željom, ona se ne odvija, nije bitno ko će da igra, da li je to igrači C. Zvezde ili igrači Partizana ili nekih drugih klubova, ovde treba da vlada jedinstvo i harmonija, igraš za svoju državu, to je najveća čast. Tako da ne treba da se zovu igrači koji ne žele da igraju za svoju zemlju. Ako njima nije čast.

    4
    0
    Odgovori
  2. Čime se ovaj dečko bavi, raspravlja se sa navijačima po društvenim mrežama. Igraj tu košarku i cuti valjda si neki profesionalac…

    4
    0
    Odgovori
  3. Od kad je rekao da ce preskociti nec u Engleskoj a igrati 2 kasnije protiv Grcke zbog povrede on je izgubio svaki LJUDSKi i MORALNI KREDIBILITET DA IGRA ZA REPREZENTACIJU! MADA NESTO SE MISLIM KAD JE ON I STA OSVOJIO SA NASOM REPREZENTACIJOM DO 30 GOD.DA BI IKOGA ZANIMALO DAL CE ON IGRATI! ZNACI DA JE NEBITAN ZA IGRU REPREZENTACIJE SRBIJE

    6
    1
    Odgovori
  4. Koliko kompleksaša pa to je melem za dušu. Ajde bagro raspala i pre svega neostvarena,mrššš u rudnik na kopanje !!!

    7
    10
    Odgovori
    • Halo “ Care“ nije bolest sve sto boli, kakav Nedovic kakvi bakraci, vazda u drugom trecem planu, kad god treba nema ga nigde verovatno “ slucajno“ . ⚫️⚪️

      1
      2
      Odgovori
    • Da li je bio car kada nije igrao za Srbiju, zbog povrede, a sledeci dan igrao EL? Ne može da se opere! Ali ne treba kriviti njega, već onog koji mu je zabranio!!!!
      Osoba A, predstavite se!!!

      2
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter