0
Lifestyle

FOTO: Ivan Nikolić

GODINU DANA VEŽBANJA BEZ SLOBODNOG DANA: Ivan Nikolić treba da bude uzor današnjoj omladini! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.23 u 18:00

Poslednji trening biće otvoren za sve koji žele da testiraju svoju psihu i telo

U zdravom telu, zdrav duh. Izreka koja bi trebala da bude motivacija mnogim ljudima, koji žele da žive zdrav i izbalansiran život.

Ivan Nikolić je sebi zadao ozbiljan domaći zadatak. On je naime odlučio da godinu dana, bez i jednog jedinog dana odmora, vežba u parku i tako dodatno približi ljudima benefite fizičke aktivnosti i zdrave ishrane.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Nikolic (@monkey_business_rs)

 

Sada je konačno došao do cilja i sutra će održati poslednji trening na Tašmajdanskom parku. Trening je otvoren za sve koji žele da testiraju granice svog tela ali i uma.

Dan me deli od postavljenog cilja. Na korak do ostvarenja. 28.02.2023 godine zatvaram krug od godinu dana vežbanja u parku bez slobodnog dana.Odlučio sam da poslednji trening bude u trajanju od 24h.  Ako neko želi da oproba psihu i telo više nego dobrodošao je. Trening kreće 28.02. u 11 časova na Tašmajdanskom parku i završava se 01.03. u isto vreme kada je i počeo. Sanjajte, mrdajte, radite. Sve je moguće – rekao je Ivan.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Nikolic (@monkey_business_rs)

 

MOŽDA ĆE VAS ZANIMATI:

6
1

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter