2
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

DETALJ IZ HUMSKE KOJI JE SVIMA PROMAKAO: Urošević se svađao sa navijačem Partizana posle remija sa Radničkim! (FOTO+VIDEO)

Objavljeno: 27.02.23 u 18:11

„Grobari“ su bili izuzetno nezadovoljni

Fudbaleri Partizana su doživeli još jedan šok u domaćem prvenstvu pošto su odigrali nerešeno protiv ekipe Radničkog iz Kragujevca.

Navijači, kojih je bilo zaista malo, bili su prilično nezadovoljni nastupom svojih miljenika zbog čega smo mogli da čujemo i zvižduke u Humskoj.

VESTI O PARTIZANU:

Ipak, po završeku meča Slobodan Urošević je imao verbalni sukob sa jednim navijačem kome je prišao u blizini bočne tribine.

FOTO: Printscreen/YouTube

Ubrzo su se stvari smirile. O nezadovoljstvu publike i porukama sa tribina pričao je i Gordan Petrić.

Povici? Njih je bilo malo, pa smo sve čuli. Zabrinjava? Rekao sam mnogo puta, igrači se bave ovim poslom i moraju biti spremni na sve, kao i na kritike. Ljudi su kupili kartu i mogu da daju svoje mišljenje, nema ljutnje. Oni će se baviti ovim poslom, malo više neko, a neko malo manje. Moraju da se naviknu – rekao je Petrić na konferenciji za medije.

2
1

2 Komentara

  1. Veliki igrac i kapiten ima šta da kaže navijačima
    On već sad u 28 godina može da okači kopačke o klin ili će ostati do kraja života u Partizanu.
    Ko ga slaga da zna da igra fudbal i još mu dade kapitensku traku
    Bruka i sramota

    2
    2
    Odgovori
    • Da su se vratili igraci bilo bi ih vise nego navijaca i izgaze celu tribinu,rokne te Radnicki a ti pricas o Zvezdi.Vise Grobari vole da tudje mrze nego da svoje vole.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter