0
Domaći fudbal

Osman Bukari Crvena Zvezda - Cukaricki, Superliga Srbije Beograd, Srbija, 18.2.2023. foto: © 2023 Pedja Milosavljevic / STARSPORT

BUKARI POZVAO NAVIJAČE: „Kupite kartu i budite nam vetar u leđa u petak!“

Objavljeno: 27.02.23 u 15:50

Sve smo bliži utakmici!

Fudbaleri Crvene zvezde u petak od 19 časova će u okviru 24. kola Mozzart Bet Superlige Srbije dočekati Partizan u 169. večitom derbiju.

Jedan od najboljih fudbalera crveno-belih, Osman Bukari, govorio je za klupski sajt.

Odmah po završetku utakmice u Ivanjici smo počeli sa pripremama za večiti derbi. U dobroj smo formi, koja je neophodna za trijumf u duelu, kao što je meč protiv najvećeg rivala. Maksimalno smo oprezni, svesni smo koliko je derbi važan za naše navijače. Uverio sam se u to na prethodnoj utakmici. Kada sam postigao gol usledila je erupcija oduševljenja, bio je to neverovatan osećaj. – započeo je prvotimac crveno-belih.

Osman Bukari Javor – Crvena Zvezda, Super Liga Srbije, Superliga, Ivanjica, Srbija 25.2.2023. foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT

Podsetio je da utakmica sa Partizanom dolazi samo dan pred 78. rođendan Crvene zvezde, te će to biti dodatni motiv crveno-belima.

Utakmica koja je pred nama je izuzetno važna i zbog rođendana kluba, koji ćemo verujem obeležiti u sjajnoj atmosferi i raspoloženju dan nakon odigranog meča. Saigrači su mi rekli da je meč posle rođendana uvek poseban, siguran sam da ćemo protiv Novog Pazara 11. marta svi uživati. Imaćemo dodatni motiv da se protiv večitog rivala izborimo za dobar rezultat i obradujemo armiju naših navijača, koje i ovom prilikom pozivam da kupe kartu i budu nam vetar u leđa u petak. – zaključio je Bukari.

NAJNOVIJE VESTI O CRVENOJ ZVEZDI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter