0
Domaći fudbal

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac - Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

BLEDA PARTIJA „CRNO-BELIH“: Radnički zasluženo odnosi bod iz Humske, Partizan sa -13 čeka večiti derbi! (VIDEO)

Objavljeno: 27.02.23 u 16:00

Gosti su potpuno nadigrali ekipu Gordana Petrića u drugom poluvremenu i došli do remija

Fudbaleri Partizana remizirali su u Humskoj sa ekipom Radničkog iz Kragujevca 1:1 u odloženom meču 23. kola MozzartBet Superlige Srbije. Podsećamo meč je odložen zbog ogromne količine snega i lošim vremenskih uslova.

Nije bilo puno uzbuđenja u prvih 10 minuta meča a onda pravo niodkuda domaći stižu do prednosti u 12. minutu.

Debitant u „crno-belom“ dresu, Andres Kolorado, pokazao je da će biti veliko pojačanje vicešampiona Srbije.

Kolumbijac je u 12. minutu poslao odličan pas u prostor za Meniga, koji je odličnom egzekucijom matirao golmana, Lazara Raičevića.

 

 

U 18. minutu Partizan postiže i drugi gol. Strelac je bio Rikardo ali je gol poništen zbog ofsajda.

Već u sledećem napadu videli smo najbolju šansu Radničkog. Evandro je izbacio pas za Čolovića koji izlazi 1 na 1 sa Popovićem ali pogađa stativu. Ipak, i da je postigao gol, on bi bio poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Neoprezni startovi Ilića i Živkovića sankcionisani su žutim kartonima. U ovim trenucima jako slab fudbal u Humskoj.

Tražili su gosti penal u 37. minutu. Evandro je pao u kaznenom prostoru ali glavni arbitar Tomić smatra da nije bilo dovoljno elemanata za najstrožiju kaznu. To je potvrdila i VAR soba.

 

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

Odlično kombiniju Kragujevčani na startu drugog poluvremena ali ne uspevaju da direktno zaprete Popovićevom golu.

Moglo je sada da bude opasno po goste. Izgubili su loptu u opasnoj zoni i usledio je kontranapad Partizana ali je Menig zaustavljem pred šesnaestercom.

Dvostruka izmena u redovima „crno-belih„. Jović i Natho menjaju Dijabatea i Pantića nakon sat vremena igre.

Mirniji period igre. Obe ekipe se muče sa završnim dodavanjem koji bi ih doveo u izglednu priliku za gol. U 75. minutu dvostruka izmena i u redovima Kragujevčana. Maksimović i Djurić umesto Evandra i Milunovića.

 

during the Partizan v Radnicki 1923 Kragujevac – Mozzart Super Liga 2022/2023 match on stadium FK Partizan (JNA) on February 27, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

 

U 80. minutu Radnički zasluženo stiže do izjednačenja. Strpljivo su kružili gosti oko kaznenog prostora „crno-belih“ i čekali svoju šansu. Vidosavljević je sjajnim udarcem savladao Popovića. Sa tribina se čuju povici „Uprava napolje“…

 

 

Sjajni Popović sprečava potpuni preokret ekipe iz Kragujevca na 5 minuta do kraja meča. Petrić sada ubacuje Baždara umesto Traorea u pokušaju da ugrozi gol gostiju.

Vicešampion Srbije nakon ovog remija zaostaje čak 13 bodova za vodećom Zvezdom.

Sledi nam 169. „večiti derbi“ u petak od 19 časova kada Partizan gostuje Crvenoj zvezdi na stadionu „Rajko Mitić„.

 

 

 

VESTI O PARTIZANU:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter