0
Fudbal

FOTO: Twitter/@PSG_inside

SPREMA LI SE VELIKA SENZACIJA?: Mesi ozbiljno razmišlja da karijeru nastavi u Argentini!

Objavljeno: 26.02.23 u 10:31

Čini se sasvim realno!

U jednom momentu, tokom Mundijala u Kataru, pojavila se informacija da će Lionel Mesi skoro sigurno produžiti ugovor sa Pari Sen Žermenom. Međutim, kako vreme odmiče, dogovora nema, a Argentinac će na leto biti slobodan igrač.

Već se spekuliše o tome gde mi Leo mogao da nastavi karijeru. Mnogo toga se spominje – povratak u Barselonu, možda i ostanak u PSŽ-u, pa čak i Saudijska Arabija ili MLS.

Bilo kako bilo, sve ćemo to uskoro saznati. Ipak, novu lavinu spekulacija pokrenuo je ni manje ni više nego veliki Mesijev prijatelj i kum, Serhio Aguero.

Leo ozbiljno razmišlja o mogućnosti da zaigra za Njuels na kraju karijere. – izjavio je legendarni Kun i uzburkao strasti u Argentini.

FOTO: Twitter/@Argentina

Njuels je klub u kojem je Mesi igrao u mlađim kategorijama, a mnogo puta je isticao da bi voleo da tu završi karijeri.

Povodom navoda Kuna Aguera oglasio se i Maksi Rodrigez, još jedan veliki Leov prijatelj.

Kun kao Kun, ne može da ćuti. Videćemo šta će biti, teško je sada pričati o tome, glasine se samo nižu i sve su učestalije. Radije biram da sačekam. – rekao je Rodrigez.

NAJNOVIJE VESTI IZ SVETA SPORTA:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter