1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NESPORTSKI POTEZ I POBEDA ILIĆEVOG CSKA PODIGLI VELIKU PRAŠINU: Saša se odmah oglasio! (VIDEO)

Objavljeno: 26.02.23 u 20:35

Srbin je srećan zbog pobede, ali ne i zbog svih dešavanja na terenu!

Mnogo prašine se podiglo u Bugarskoj zbog današnje pobede CSKA iz Sofije nad Septemvrijem. Izabranici Saše Ilića do tri boda su došli na krajnje nesportski način i tako prestigli Ludogorec na liderskoj poziciji.

Kako bi se ukazala pomoć njegovom saigraću fudbaler Septemvrija izbacio ja namerno loptu u aut. Nju je bez ikakvih ratloga odmah u igru uveo kapiten CSKA, Jurgen Matej, koji je tako pokrenuo kontru iz koje je slavni bugarski  tim došao do vođsta. Dukens Nazonu je brzo istrčao i na rutinski naćin zatresao mrežu protivnika.

Ilić se oglasio posle trijumfa i sporne situacije.

– Srećan sam što smo pobedili, ali mi se nije dopao način na koji smo došli do pobede. Nisam do sada komentarisao suđenje, ali danas je ono bilo onako kako ne bi smelo da bude nikad. Utakmica se pretvorila u nervozan meč za obe strane – rekao je Ilić posle utakmice, a potom se osvrnuo na nesportski potez svojih igrača:

– Došlo je do te situacije za naš gol. Ako moram da tražim bilo kakvo opravdanje za to, bilo je nekoliko eklatantnih prekršaja na našu štetu koji su prošli nekažnjeno. Naši igrači su morali da se odupru svemu ovome i tako je došlo do gola.

Ilić nije mogao da sakrije zadovoljstvo zbog tri osvojena boda.

– Neki moji igrači danas nisu bili na najvišem nivou, a igrali smo protiv tima koji je želeo da se nadigrava. Mi nismo bili u najboljem izdanju danas. Svake nedelje pričam da nam je svaki sledeći meč onaj najbitniji. Ako nismo ekstremno fokusirani u svakom trenutku sami ćemo sebi napraviti probleme. Nismo primili gol, a Septemvri nije iskreirao mnogo šansi. Mi smo mogli da damo i drugi gol, ali nisam srećan kako smo danas pobedili. Jedina pozitivna stvar danas su tri boda – zaključio je Ilić.

 

7
1

1 Komentara

  1. skoro je bila slična situacija, ali njihov trener je reagovao sportski i svojim igračima sugerisao da bez otpora puste suparnika da postigne gol, i pobrao simpatije celog sportskog sveta. nije sve u 3 boda. ali….

    2
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter