0
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

KLOP STAO U ZAŠTITU SVOJIH IGRAČA: ‘Ovo je sezona o kojoj neće biti snimani filmovi, ali imamo bod više nego pre Kristal Palasa!’

Objavljeno: 26.02.23 u 18:35

Čuveni Nemac veruje da slede bolji dani za tim sa ‘Enfilda’.

Navijači slavnog Liverpula razočarani su rezultatima koje njihovi miljenici beleže u aktuelnoj sezoni, koja je potpuno atipićna u odnosu na takmičarske godine od trenutka kada je na klupu kluba seo Jirgen Klop.

Izabranici nemačkog stručnjaka nalaze se tek na sedmoj poziciji u nacionalnom prvenstvu Engleske i imaju čak 21 bod manje u odnosu na prvoplasirani Arsenal.

Nakon poraza od 2:5 u prvom meču osmine finala Lige šampiona od Real Madrida šanse za nastavak takmičenja u evropskoj eliti gotovo da ne postoje. Na sve to u subotu je kao so na ranu došao remi bez golova sa ekipom Kristal Palasa.

Povodom toga oglasio se upravo Klop, koji je stao u zaštitu svog tima.

-Nastavićemo da se borimo. Razumem da su igrači i čitava javnost razočarani remijem protiv Palasa. Deluje kao da smo izgubili, ali nismo. Bogata istorija kluba ne sme da nam predstavlja breme, to bi bilo smešno – poručio je iskusni strateg i dodao:

-Ova sezona nije jedna od onih koje će biti upamćene po velikim uspesima. O njoj neće biti snimani filmovi, ali moramo da nastavimo da dajemo sve od sebe do samog kraja. Ishod utakmica ne oslikava uvek stanje na terenu i kvalitet igara nekog tima. Loše je što nismo trijumfovali, ali imamo bod više nego pre duela sa Kristal Palasom. Sami izaberite perspektivu sa koje posmatrate situaciju – zaključio je Nemac.

 

1
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter