0
Košarka

FOTO: STARSPORT

EVROLIGAŠI SE PRIDRUŽILI NACIONALNOM TIMU: Ovo je potencijalnih 12 za meč odluke protiv Velike Britanije!

Objavljeno: 26.02.23 u 20:50

Stefan Jović je pod velikim znakom pitanja!

U ponedeljak, 27. februara, košarkaška  reprezentacija Srbije će od 20 časova dočekati nacionalni tim Velike Britanije u hali Aleksandar Nikolić.

U odlučujući meč za odlazak na Svetsko prvenstvo, reprezentacija Srbije će ući sa izmenjenim sastavom u odnosu na utakmicu u Atini. Kao što je ranije i najavljeno, Nikola Milutinov, Dejan Davidovac i Nemanja Dangubić su se vratili klupskim obavezama, dok je neizvesno stanje Stefana Jovića koji se oporavlja od udarca zadobijenog u duelu sa Grčkom.

Nakon obaveza u Evroligi, nacionalnom timu su se priključili Marko Gudurić, Luka Mitrović, Filip Petrušev, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović i Ognjen Dobrić koji će biti u konkurenciji za meč u ponedeljak.

Veče pred utakmicu na trening je stigao i Stefan Jović, koji je zbog povrede ranije završio meč protiv Grčke. Selektor Pešić je otkrio da Jović oseća bol, da ide na terapije i da je pokušao da odradi trening.

Očekuje se da će Pešić u 12 igrača za meč odluke protiv Velike Britanije uvrstiti sledeća imena: Nemanja Jaramaz,Stefan Jović, Boriša Simanić, Aleksa Radanov, Dušan Ristić, Marko Jagodić-Kuridža, Mladen Jeremić, Marko Gudurić, Aleksa Avramović, Uroš Trifunović, Ognjen Dobrić, Luka Mitrović i Filip Petrušev.

3
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter