0
ATP

FOTO: Youtube/Screenshot

ENDI MARI PRIČAO O ĐOKOVIĆU PRED FINALE: „Novak je navikao da se vraća iz teških situacija!“

Objavljeno: 26.02.23 u 12:26

Ponovo se dotakao srpskog tenisera.

Ni nakon četiri godine, britanski teniser Endi Mari, nije uspeo da dođe do nove titule. On je u finalu turnira u Dohi poražen od Danila Medvedeva sa 2:0, a u susret tom meču, govorio je o najboljem teniseru sveta Novaku Đokoviću.

– Novak Đoković je navikao da se vraća iz teških situacija na meč loptama, svakako da se tako nešto pojavljuje u mislima igrača kada se približe cilju. Tako nešto i ja osećam sada – počeo je Mari.

BELGRADE, SERBIA – FEBRUARY 22: Novak Djokovic attends a press conference at Novak Tennis Centre on February 22, 2023 in Belgrade, Serbia. (Photo by Srdjan Stevanovic/Getty Images)

Na samom kraju Mari je istakao da mu je trenutno važno da ima ciljeve koji se razlikuju od onih prethodnih. Pored toga, on je dodao da bi u karijeri voleo da stigne do 800. pobede.

– Jako je važno da imate ciljeve koji se razlikuju od onih pre pet ili deset godina. Imam ambicije da osvajam turnire i idem duboko na Grend slemovima, da ostvarim značajan broj pobeda u karijeri. Voleo bih da stignem do 800. pobede, mislim da mi nedostaje još 77 do toga. Imate te male stvari koje morate da čuvate da bi vas to motivisalo. Ponosan sam na rezultate koje ostvarujem uz sve što sam prošao – zaključio je Mari.

NAJNOVIJE VESTI:

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter