1
Odbojka

FOTO: STARSPORT

CRNO-BELI OSVOJILI NOVI TROFEJ: Partizan slavio protiv Stare dame i odbranio titulu! (FOTO)

Objavljeno: 26.02.23 u 19:55

Uzbudljiv meč na Ubu!

Odbojkaši Partizana savladali su Vojvodinu u velikom finalu Kupa Srbije i tako odbranili prestižnu titulu osvojenu prethodne sezone. Crno-beli su na Ubu slavili posle pet setova borbe, rezultatom 3:2 (21:25, 25:22, 18:25, 25:19, 15:7).

Izabranici Bojana Janića su iznenadili javnost u Srbiji, s obzirom da je uoči meča Stara dama iz Novog Sada važila za apsolutnog favorita.

FOTO: STARSPORT

Vojvodina je ekipa koja je nastupala u grupnoj fazi Lige šampiona, pa je samim tim uspeh crno-belih još više dobio na značaju.

U dva navrata ekipa iz Novog Sada je imala set prednosti, ali Partizan se sjajnom igrom u ‘parnim’ delovima utakmice vraćao u borbu za trofej.

FOTO: STARSPORT

Beogradski tim je u odlučujućem setu zablistao i pružio igru na najvišem mogućem nivou. Protivnik sa druge strane mreže nije imao spreman i adekvatan odgovor na brilijatnu igru Partizana u tim momentima.

5
0

1 Komentara

  1. Stara Dama… ja reko’ ‘de to partizan igra (i još pobedio!!!) sa Juventusom?!? Sačuvaj me Bože šta se radi za klik.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter